Turneringer

Åbningsmatch Lørdag 4. Maj 2024

Greensome”r” 9 juni

Pink cup 6. Juni 2024

Vestfyn Open (ingen dato endnu)

Klubmesterskab 31. August 2024

Gudme Cup final 28 September

6-Dags Match Finalen 7. September

Tilmeld dig her

Skriv en besked med Navn og Medlemsnummer og hvilken turnering du vil melde dig til.

Leave this field blank

Åbningsmatch

program:

Klokken 8:00 Startes der med kaffe og morgenbrød

Klokken 9:15 Skydes matchen igang. Den spilles som 18huls stabelford.

klokken 12:15 vil der blive serveret bøf med løg lavet på lokale friske råvare og herefter hyldes dagens vindere.

Arrangemaget forventes færdigt omkring klokken 13:00

Alle er velkommen.

Greensome

Greensommer matchen er en makker match hvor laveste og højeste HCP bliver sat på hold.

Så din makker er ukendt før dagen. En rigtig røstesammen match.

Der spilles på den måde at begge slår ud fra tee-stedet og så vælges den en bold hvorpå den anden skal slå næsteslag vidre. Sådan køre det skiftevis indtil at bolden er i hul.

Klokken 8:00 Startes der med kaffe og brød

Klokken 9:00 Skydes matchen igang. Den spilles som greensom.

klokken 12:00 vil der blive serveret smørrebrød og herefter hyldes dagens vindere.

Pink cup

Vestfyen Open

Klubmesterskab

Gudme cup

Kom og vær med til GUDME GC – CUP som er en holdturnering for 2 personershold. Turneringen afvikles med en indledende runde før sommerpausen ogen finalerunde efter sommerpausen. Den indledende runde spilles som gruppespil med 4 eller 5 hold. Vinderen og de bedste toere fra alle grupper går videre til finalerunden. Slutrunden spilles med kvart- og semifinaler samt en finale og placeringsmatch på afslutningsdagen lørdag 28. september.

Hvem kan deltage? Alle medlemmer, som har lyst til at være med i turneringen. Der kan dog kun tilmeldes hold! Så det kræver bare, at du selv finder en makker og I melder jer til. Det er lige meget om det er to damer, to herrer eller et mixed hold.

Ved tilmelding skal én fra hvert hold udpeges som holdleder m.h.t. matchaftaler.Tilmelding til turneringen sker ved indskrivning på nedenstående tilmeldingsliste, seneste tilmeldingsfrist onsdag 1. maj 2023 kl. 23,59.

Matchene spilles som fourball stabelford over 18 huller på Gudme golfklubs baner, regel 23, (den bedste score bliver noteret på hvert hul). Det hold med højeste score har vundet matchen. En vunden match giver 2 point og en tabt match giver 0 point. Står to hold helt lige med holdscoren får hvert hold 1 matchpoint. Efter kampen skal holdlederne sørge for, at scoren bliver noteret på scoretavlen i klubhuset. Det hold med flest matchpoint i hver gruppe går videre til play off kampe. Ved pointlighed er det holdet med højeste score (stabelford point) som går videre. Hold som ikke møder op til en aftalt match noteres med 0 point stabelford og 0 matchpoint.  Finalestævnet afvikles lørdag 28. september 2024, hvor der spilles finale og en lille finale om 3. og 4. pladsen. Samtidig spilles der en placeringsmatch, hvor alle hold som tidligere er blevet slået ud kan deltage. Finaledagen afsluttes med præmieoverrækkelse og efterfølgende spisning for alle tilmeldte.

Kvinderne bestemmer selv om de vil spille fra gul eller rød tee. Det skal dog siges inden kampens start, hvilket tee man vælger. Det valgte tee skal spilles hele matchen! OBS! Alle matches spilles EDS og skal indberettes! Spillere skal anvende det korrekte spillehandicap på matchdagen.

Tilmeldingsgebyret på 150,- kr. pr. spiller betales inden første match! indbetales til Michael Ormstrup, enten kontant eller på mobilpay 61706663.  Spiller et hold en match uden at have betalt, så taber holdet kampen og tildeles 0 point og 0 score! Hilsen Turneringsudvalget Jakob Sommer, tlf. 51322068, Michael Ormstrup, tlf. 61706663, og Preben Juhl Rasmussen, tlf. 20648319.