Turneringer

Vestfyn Open 27 Juli

Klubmesterskab 31. August

6-Dags Match Finalen 7. September

Gudme Cup Final 28 September

Åbningsmatch 2025

Tilmelding

Skriv en besked med Navn og Medlemsnummer og hvilken turnering du vil melde dig til.
Leave this field blank

Åbningsmatch

Program:

Klokken 8:00 Startes der med kaffe og morgenbrød

Klokken 9:15 Skydes matchen igang. Den spilles som 18 huls stableford.

Klokken 12:15 vil der blive serveret bøf med løg lavet på lokale friske råvarer og herefter hyldes dagens vindere.

Arrangemanget forventes færdigt omkring klokken 13:00

Alle er velkommen.

Greensome

Invitation til Greensome søndag d. 9 juni 2024.

 

I inviteres hermed til at deltage i parturneringen ”Greensome”, som naturligvis bliver stærkt underholdende.

Vi starter med morgenmad fra kl. 8 og slår ud kl. 9.30.

 

Greensome er en variation af Foursome, hvor begge partnere spiller fra teestedet, og et af de to teeslag vælges. (naturligvis det bedste slag). Den partner, hvis teeslag ikke blev valgt, slår derefter det næste slag, og hvert efterfølgende slag slås i skiftende rækkefølge, indtil bolden er i hullet.

 

I sættes sammen i hold efter jeres HCP med den højest og lavest på samme hold, så det bliver mest spændende og fair.

 

Efter matchen serveres frokost i klubhuset. Og vinderne udråbes.

 

Samlet pris for herlighederne er 170 kr. per person.

 

Alle med et DGUnummer kan deltage. Vi ser frem til stort fremmøde og en spændende dag. Tilmelding senest d.5 juni på listen i klubhuset eller på www.gudmegolfclub.dk

 

Vel mødt.

 

Med venlig hilsen

Sebastian og Bestyrelsen

Pink cup

Vestfyen Open

Vestfyn Open lørdag d.27 juli i Gudme Golf Club.

Vores sponsor lover lækre præmier til vinderne. I sendes ud i hold af 4 og turneringen spilles som single Stableford.

 

Der serveres morgenmad fra kl.8 og vi slår ud kl.9.30

Efter matchen serveres frokost i klubhuset. Og vinderne udråbes.

Samlet pris for herlighederne er 180 kr. per person.

 

Alle med et DGU-nummer kan deltage. Vi ser frem til stort fremmøde og en spændende dag.

Tilmelding senest d.24 juli på listen i klubhuset eller her på siden.

 

Vel mødt.

Klubmesterskab

Gudme Cup

Kom og vær med til GUDME GC – CUP som er en holdturnering for 2-personershold. Turneringen afvikles med en indledende runde før sommerpausen og en finalerunde efter sommerpausen. Den indledende runde spilles som gruppespil med 4 eller 5 hold. Vinderen og de bedste toere fra alle grupper går videre til finalerunden. Slutrunden spilles med kvart- og semifinaler samt en finale og placeringsmatch på afslutningsdagen lørdag 28. september.

Hvem kan deltage? Alle medlemmer, som har lyst til at være med i turneringen. Der kan dog kun tilmeldes hold! Så det kræver bare, at du selv finder en makker og I melder jer til. Det er lige meget om det er to damer, to herrer eller et mixed hold.

Ved tilmelding skal én fra hvert hold udpeges som holdleder m.h.t. matchaftaler.Tilmelding til turneringen sker ved indskrivning på nedenstående tilmeldingsliste, seneste tilmeldingsfrist onsdag 1. maj 2024 kl. 23,59.

Matchene spilles som fourball stableford over 18 huller på Gudme Golfklubs baner, regel 23, (den bedste score bliver noteret på hvert hul). Det hold med højeste score har vundet matchen. En vunden match giver 2 point og en tabt match giver 0 point. Står to hold helt lige med holdscoren får hvert hold 1 matchpoint. Efter kampen skal holdlederne sørge for, at scoren bliver noteret på scoretavlen i klubhuset. Det hold med flest matchpoint i hver gruppe går videre til play off kampe. Ved pointlighed er det holdet med højeste score (stableford point) som går videre. Hold som ikke møder op til en aftalt match noteres med 0 point stableford og 0 matchpoint.  Finalestævnet afvikles lørdag 28. september 2024, hvor der spilles finale og en lille finale om 3. og 4. pladsen. Samtidig spilles der en placeringsmatch, hvor alle hold som tidligere er blevet slået ud kan deltage. Finaledagen afsluttes med præmieoverrækkelse og efterfølgende spisning for alle tilmeldte.

Kvinderne bestemmer selv om de vil spille fra gul eller rød tee. Det skal dog siges inden kampens start, hvilket tee man vælger. Det valgte tee skal spilles hele matchen! OBS! Alle matches spilles EDS og skal indberettes! Spillere skal anvende det korrekte spillehandicap på matchdagen.

Tilmeldingsgebyret på 150,- kr. pr. spiller betales inden første match! indbetales til Michael Ormstrup, enten kontant eller på mobilpay 61706663.  Spiller et hold en match uden at have betalt, så taber holdet kampen og tildeles 0 point og 0 score! Hilsen Turneringsudvalget Jakob Sommer, tlf. 51322068, Michael Ormstrup, tlf. 61706663, og Preben Juhl Rasmussen, tlf. 20648319.