Billigt golf medlemskab

Billigt DGU golf medlemskab? Er det lige hvad du leder efter?

puttingbane

Gudme Golf Club er medlem af DGU, Dansk Golf Union. Vi kan nu tilbyde et særdeles billigt golf medlemskab. For spillere, som ikke har et DGU kort, kan man fortsætte med at spille på banen som før.

For spillere med DGU kort og har været long distance medlemmer i andre klubber, vil det komme til at betyde noget. I vil – mod en meget lille merpris – få mulighed for at købe et billigt golfmedlemskab af Gudme Golf Club og have Gudme Golf Club som hjemmeklub, og der er tale om et meget billigt golf medlemskab. I bliver dermed det man kalder flex medlemmer, og det betyder at hvis I spiller på andre baner, skal I betale fuld greenfee. Nogen kalder også denne form for golf medlemskab for long distance medlemskab.

Vi har fået installeret Golfbox, så registrering af golfmedlemskab og handicap til DGU vil ske igennem Gudme Golf Club.

Priser for billigste DGU golf medlemskab i Danmark?

Aktive seniormedlemmer med spilleret alle ugens dage, inklusiv DGU kort: 2.850 kroner

Aktive seniormedlemmer med spilleret alle ugens dage, eksklusiv DGU kort: 2.500 kroner

Aktive seniormedlemmer med spilleret mandag – fredag, inklusiv DGU kort: 2.350 kroner

Aktive seniormedlemmer med spilleret mandag – fredag, eksklusiv DGU kort: 2.000 kroner

Greenfee medlemskab (flex medlemskab) med begrænset spilleret (færdigspillet kl. 8.30): 475 kroner

Juniormedlemskab, ej fyldt 19 år i kalenderåret: 900 kroner

Indbetaling for DGU golfmedlemskab

Alle indbetalinger vedr. golfmedlemskab skal ske på

konto: 1551– 11103766

Oplysninger vi skal bruge til oprettelse af DGU medlemskab
Navn, adresse, fødselsdato-år, Tlf.nr., hcp.
Efter indbetaling vil der gå ca 14 dage, før du modtager DGU-kortet med posten

Vi hører gerne jeres kommentarer til vort billigt golf medlemskab