Mange spørger om…

hul5

Skal man have bestemt tøj på, når man spiller golf hos jer?
Nej, det skal man ikke. Bare man har tøj på!

Må jeg selv medbringe min drikkelse på banen?
Ja, det er helt tilladt selv at medbringe drikkelse på banen. Vi anbefaler at man har rigeligt med vand med, og man kan fylde flaskerne op i vores velfungerende vandhaner.

Er der boogeys til rådighed?
Ja, du kan leje en buggy for billige penge, og du kan desuden leje en trolley til din bag.

Hvad nu hvis man aldrig har prøvet at spille golf?
Det er intet problem. Vi hjælper dig i gang med lidt instruktion, og fortæller lidt om reglerne på banen. Kom frisk!

Hvad er greenfee?
Greenfee er det gebyr, man skal betale for at gå en runde golf. Hos os behøver man ikke at være medlem af Dansk Golf Union (DGU) for at spille golf. Hvis du ønsker at spille golf på andre golfbaner, kræves det at du har et DGU kort. Dette DGU kort kan du erhverve hos os.

Kan alle få lov at spille golf i Gudme Golf Club?
Ja, det kan alle. Enten som DGU medlemmer eller som pay and play spillere.

Er det ikke dyrt at spille golf?
Det er bestemt ikke dyrt at spille golf, hvis man vælger det rette medlemskab. Hos os kan du vælge Pay and play, så du kun betaler, når du spiller golf. Du kan også vælge et medlemskab, hvor man betaler et årligt kontingent. Jo mere golf du spiller, des mindre bliver prisen i snit pr gang. Og hvis du overvejer at gå i gang med at spille golf, behøver du ikke at købe et forkromet golfsæt til flere tusinde kroner. Find et godt, brugt golfsæt i Gul og Gratis eller lignende. Vi hjælper dig også gerne.

Kan man købe udstyr hos jer?
Nej, det kan du ikke, men du kan leje et golfsæt for billige penge, så du hurtigt kan komme i gang.

Giver I vejledning med hensyn til golfudstyr?
Ja, det gør vi. Vi hjælper gerne og vi har en vældig bred erfaring inden for golfudstyr.

Er der lukket på bestemte tidspunkter?
Ja, vi kan desværre ikke komme uden om at den danske vinter med sne og frost gør, at vi er nødt til at lukke banen. Vi er dog ret hurtige til at åbne banen lige så snart det er acceptabelt.