Undervisning

Claus Berg, som er PGA pro på Midtfyns Golfbane, vil i år tilbyde lektioner her på golfbanen. Der vil komme opslag i klubhuset hvor I kan skrive jer på. Claus skriver følgende:

Kære Golfspillere

Håber I alle har haft en god påske.

Jeg vil for fremtiden komme til Gudme pay and play hver mandag, hvor det vil være muligt at få undervisning, enten som holdtræning eller individuelt.

Skriv Jer på listen som hænger i klubhuset.

Hvis I ønsker holdtræning som ligger fra kl. 17 til 18 skal i skrive Jer på den liste som også hænger på opslagstavlen i klubhuset. Det vil for hver gang være et nyt emne, feks. Put, chip, bunker, lange slag.

Det vil også være muligt at booke mig til spil af 5 huller hvor vi under spillet snakker om forskellige slag og mulighed for slag, primært det korte spil. Hvis du ønsker en sådan undervisning skal du blot kontakte mig og så finder vi et tidspunkt.

20 min. Individuel træning: kr. 140.-

6 lektioner: kr. 750.-

5 huller spil ca. 1 time: kr. 400.-

5 huller spil + 3 lektioner: kr. 750.-