Golftræning

Gudme Golf Club tilbyder golftræning, “Company Days” og teambuilding med golfinstruktør Frederik Laursen.

Træning og events bookes enten på telefon +45 25577094 eller på email: frederik1962@gmail.com

Individuelle golflektioner á 20 min til 110 kr,- kr.

Holdlektioner á 1 time om torsdagen, min. 4-8 pr. hold 75,- kr. pr. person pr. gang.

Golfkørekort i hold på 6-12 personer 1200,- kr pr. person.
Kurset afvikles over 4 lørdag formiddage fra 9:00 til 12:00, en regelaften i klubhuset efter aftale samt afsluttende regel/etikette-prøve samt spilleprøve på banen. I løbet af kurset gennemgås alle former for slag i golfspillet, spil på banen, golfregler & etikette.

Company Days og Team Building efter aftale
En Company Day kunne fx bestå af indledende fælles træning, efterfulgt af 9 eller 18 hullers spil på banen og afslutning med middag i klubhuset eller andet sted efter eget valg inklusiv præmieoverrækkelse.

Ring eller skriv for at indhente tilbud på ovenstående.